Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just some words for my infame ragazzo


Infame


Tu sei proprio infame

...ma

ti amo




Övriga genrer av Livia
Läst 709 gånger
Publicerad 2006-05-08 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia