Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essens

Kärleken är att som att gå på moln

Bak lyktans sken

Gränsande till tyngdlöshet

Naken i sitt innersta väsen

Men ändå tydlig i sina konturer




Fri vers av Zandor
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-06-30 09:03



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Du målar kärlek
för mina ögon med dina ord
som uppskattas
i sin skönhet


"Naken i sitt innersta väsen"

Precis så, Kärleken är!

2016-09-10

  Åsa Njunjes
Mycket fint beskrivet.
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor