Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så kan det gå.


Tvåfrontskrig


den hårda kärnan knöt sig hårdare om sin Gåva medan höljet jäste av oduglighet
visste sig värt allt klander och värjde sig värjde sig värjde sig
kärnan vägrade ruttna
så pågick inbördeskriget och försvarskriget
år ut och år in
Gåvan som skulle ha blommat 
offrades
på självföraktets altare
Gåvan som gjorde det möjligt att forsätta men aldrig fick blomma
i kärnan inknuten




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-30 12:03



Bookmark and Share


  walborg
En livstragedi
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger