Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en man dejtar

Jag sminkar mörka knarkarögon, som mamma kallar det
för att matcha det döda i mina blå ögon

Slutar äta
för kläderna passar bättre på en tom mage

Jag skrattar åt honom
när han säger att han vill ta mig ut på en dejt

För jag är inte en man dejtar




Fri vers av artaug
Läst 625 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2016-06-30 12:11



Bookmark and Share


  Maggan
Naket och sårbart. Så bra!
2016-06-30

  S.A.I. Steve Lando
du är inte en man dejtar
du är en man dyrkar

Gudinna
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug