Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:(

det kändes nt så mkt efter
lite glad
lite ledsen
glad för alla va där
lessen för nt du
o vi sjöng o åt smörgåstårta med lax på
o sen åkte vi hem o ja åt smörgåstårta som blev över till middag

jag har nt släppt tanken 1 sekund
o jag vill bara vara ett barn när ja tänker på dig
o att du ska krama mig

jag kysser dig på pannan o säger
vi hörs jag ringer

kärlek känns mest när den man älskar nt e där




Övriga genrer av tcrtr
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-06-30 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tcrtr
tcrtr

Senast publicerade
:(
mars
bryter
-
vem vet
-
* Se alla