Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt emellan Två stadier

Katt.
Sitter utanför dörren.
Satt innanför en stund, innan du bestämde dig för att bege dig ut, (en stund)?
Jag vet inte om anledningen till att du vände din blick, tillbaka till dörren, var...
Att det vat en trygghet att ha dörren öppen,

även om du var där ute.




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-06-30 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim