Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buffé

- Vi har buffé 18-21.

- Å så synd, jag har
fyllt 22!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 400 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-07-01 15:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt skaldat!
2016-07-17

  Lars Hedlin
Stackaren där!
2016-07-11

  överlevaren VIP
Svårt att tänka på hungrig mage!
2016-07-05

  Fem hjärtan VIP
Haha...:-) Hoppsan..:-)) Härlig humor!
2016-07-05

  Angel of love
Grr så dumt ;)
2016-07-03

  Eva Helene VIP
och jag som associerar till buffén vi hade därhemma, dvs matsalsmöbeln i finrummet - en nostalgitripp med andra ord!
2016-07-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte alltid lätt att förstå vad som menas...kul likväl...:-))
2016-07-02

  Ingrid Trolle
En ny skrattsuccé! Underbart!:)
Samtidigt som det visar svenskarnas
åldersfixering!
Jättebra!
2016-07-02

  soligajag_1 VIP
Nu har jag läöst denna 19 gånger!!
skrattar lika mycket varje gång!!

Tack underbara du för "skrattet" !!
Kram
2016-07-02

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att ge klara besked!
2016-07-02

  lila fjäderblomman VIP
De förlängde just nu mitt liv med ett gott skratt! :)
2016-07-02

  Rise Little One
Så synd för mig med :D
2016-07-01

  Maria Sundelin VIP
Det är en tidsfråga med dålig eftersmak
2016-07-01

  louisegirl
Fyndigt ordat!!
ja det är inte lätt att veta i Storebrors alla lagar ;)
2016-07-01

    ej medlem längre
Åh vilken bra idé! En ordlek med att vi ofta är bekväma när vi pratar och utesluter vissa saker som anses självklara! :-)
2016-07-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
förvirrar ålder med minut middag på "Dianas Diner"?
hahaha: Hon måste vara en blondin.

2016-07-01

  Karina"Kia"
Ja som vanligt får man sig ett gott skratt här inne hos dig..:D När jag läser

du är ju bara för bra*Tummen upp*

men Herr Myra..du måste läsa och ta till dig info rätt..

Du som är så skarpsynt och observatör..stod du inte en stund och kollade hur gamla/unga de såg ut som gick in på buffé´?!

Du Herr Myra.blir bara yngre och yngre..trodde du va tjugo i sju*Bloink*
2016-07-01

  Anya VIP
Aj då...hoppas de fick några gäster. :o)))
2016-07-01

    ej medlem längre
:)))
2016-07-01

  Per Drysén
Å så sägs det att matematik är en exakt vetenskap.
2016-07-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Bingo!!
2016-07-01

    ej medlem längre
Lätt att missförstå i hastigheten!
2016-07-01

    ej medlem längre
En riktig femetta!
2016-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Så tokigt det kan bli!
2016-07-01

  M.Eta
Aj då, vilken otur. Gäller att ha åldern inne!
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck