Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min mor


Du är med mig

Du är med mig
var dag jag vaknar
var kväll jag somnar

Du finns i solen som värmer min kropp
Du finns i månen som leder i mörkret

Du finns i varje andetag jag andas
Du finns i hjärtats dunkande slag

Du är med mig
var storm som blåser upp
var våg som sköljer ner

Du är blommorna på ängarna
Du är trädkronorna som vajar

Du finns i varje regndroppe

Du är med mig
i var stjärna som tindrar
i vart barr på stigen

Du finns i varje ord

Du bor i mitt hjärta
Du ger styrkan jag behöver

Du tröstar när livet är hårt
får munnen att le

Du bor i min kropp
du leder mig rätt

Jag hör en röst inom mig
din röst som viskar

~ Vi ses igen
på mjuka moln
när tiden din är inne

Jag väntar på dig
finns vid din sida
alltid ~




Övriga genrer av Cajsa
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-01 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg