Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste släppa taget om dig

Jag vill vara dig nära
mer än du vill
eller hur du nu menar
utan gåtor eller trams

Jag tror du kan älska
även om du säger du inte kan
...fast hon har ett annat namn
och jag önskar dig kärlek

Lutar mig tillbaka
blundar
minns
och ler fina stunder
där vi var vi
och kunde varit på andra villkor

Låter vinden susa förbi
rufsar mitt hår
vänder mig mot solen
ler med hjärta och själ

Jag öppnar mig mot världen
jag är redo
jag kan älska
jag tänker göra det igen
och han finns nog någonstans....




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-01 11:49



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Härlig dikt om längtan i ett positivt avslut
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen