Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svenska underbara livet på landet var en gång i tiden…



bild: Sverigeidyll en vacker plats på landet.


 

https://www.youtube.com/watch?v=mRBHnbzl3EU

 

 

 Lukten av tall kåda klistrat på polerat golv, en bukett av basilika i lergryta med röda pioner i blomknoppar från trädgården på köksbordet.

 Station för väll befinnande med huset bjuder på svenska traditionella specialiter,  

Jag tittar ofta på svart vit filmer, var var en gång Sverige och var är det nu, forna svenskar fins bara i bild arkiv, resten är återvändarnas nya svenskar som kan bara skriva protester på spalt, så är svenska språk deras verk här i ordets värkstad som en trasmatta med många minen.

Jag uppmanar till positivism, börja röra i vishetens gryta.

Sverige är fantastisk men måste elimineras negativa element överallt som står i väg och upp som galna furan, med mildhet kommer mycket längre en rika kommer med pengarna.   

Jag vill passa på att påminna att det fins behöv på: berättarministeriet.se av volontärer.http://www.berattarministeriet.se/om-oss/praktik-jobb/

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2016-07-01 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP