Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge med slagträ i dammen...

 

Oj, var inte säker på verbets innebörd.

Remain= ”förbli, återstå, stanna kvar, kvarstå, vara kvar, bli”

Trist: det brukade jag säga så för 40 års sedan.

Vad blir kvar av dig Rumänien?

Nu säger samma sak om Sverige.

Vad blir kvar av dig Sverige, så utsvävande som du är med fientliga människor?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2016-07-01 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP