Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Regnig kajplats. Foto; Ego


Kajplats för seglare

 

Hitchcocks fåglarna

upplevs i verkligheten

när kajor lättar

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-01 16:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Där satt den :-)
/kram
2016-07-06

  Chawa VIP
Kan tänka mig detta scenario... Lite otäck känsla, minns filmen... Fin haikukonstruktion till talande foto!
2016-07-03

    ej medlem längre
Ja, det var onekligen skrämmande ... spännande. Bra haiku!
Du lyckades bra med fotot fast det var mitt i natta.
2016-07-02

  Bo Himmelsbåge
Usch, jaa... där var det ruggigt mycket kajor... i bästa Hitchcockstil!
Här i Skåne är råkorna värst...
när de i väldiga flockar förmörkar himlen, under dovt skränande "skönsång" och ofta "råkar" bajsa ner vår bil!

Träffande bild o haiku på kajornas enorma population!

2016-07-02

    ej medlem längre
Ja så kan man uttrycka det! Där var det kajor i mängd!
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg