Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofisk fluga

Det känns Hemvänligt eller Hemtrevligt, att höra flugan surra, Den som är så högljudd, och irriterande, för sitt inre sinne, men inte alltid.
Det är flugan, som man inte slår ihjäl, utan fortsätter att låta surra.
Det är flugan som säger att Sommaren är här, och att den trivs i ditt hem.
Flugan i ditt hushåll, har den någonsin haft ett hem? Är den ständigt rastlös, men nu med sin krassa stämma, säger, att den känner sig som hemma?
Sitt enda hem, FÖR ATT DEN INTE HAR NÅGOT ANNAT HEM!

Hur känner sig en fluga på väggen, jämfört med Den, som hela tiden flyger omkring; och surrar?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Mim
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-01 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim