Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till C


Minneslunden



Ja, jag kommer förbi ibland

utan att kunna krama dig, hålla din hand



Och jag sätter mig ned och pratar om det som är och var

utan att få något svar



Du vill väl inte se mina tårar, det kan jag förstå

men jag rår inte för att jag saknar dig så




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-01 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
minneslunden bär vi inom oss
kram
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus