Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det okej annokas att svara? Annars tar jag bort mitt svar.


Svar på vackra "Skuggans spegel" av annokas

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1980352

Skuggan är stegen jag gått, stegen jag tagit
för nu när solen lyser ser jag det i minnen och glömska
ser allt, stelt väljer den att dansa en stund,
så mjukt den ler igen om allt går bra.
För skuggan ska väl vara mjuk
och allt bör få gå väl av stapeln
som det bör





Fri vers (Fri form) av frun
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-02 02:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint glädjer mig att du vill fortsätta att skriva om dikten.
Och du gör det väldigt poetiskt och vackert.
Mvh annokas
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

frun