Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du ha mer än mitt hjärta?

Som att du aldrig rörde vid mig
Du rörde vid mig med hela ditt hjärta

Du tyckte inte om mig "på det sättet".
På vilka andra sätt kan man tycka om mig?
Alla andra tycker om mig "på det sättet"
Men inte du
Vad vill du ha mer än mitt hjärta?




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 02:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ditt hjärta, det finaste du har.

träffande bra, skrivet, i hjärtgropen
2016-08-03

  Valter Örn VIP
För många män betyder sex mer än hjärtat ...
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP