Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg mig i Berlin

Du är storstaden, pulsen och höghusen
jag är ett småstadsliv (med planerad framtid)
men jag hoppas att du kommer ihåg mig i Berlin
jag hoppas att du kommer ihåg mig med min fysik och matematik
tv-spel, vår vardagspoesi
att du ler någon gång åt allt som varit, åt det vi haft

Bästaste för varandra
Om du vill höra att du är helt okej får du fråga någon annan
Nu är det slut på att vara oärlig
Och inte säga att jag behöver en evighet när jag ser dig

För du med din poesi, Berlindrömmar och fotfobi
Tatueringar, glitter och mani
Det är lika vackert
Som blicken du har på saker du inte kan få
"Baby, det är inte lätt när det är svårt"

Men nu är det slut för mig
Med att låtsas som om hjärtat inte slår i takt med fågelkvittret i magen
Det är slut med att låtsas som om jag är lugn när hjärtat hoppar hage
Nu är det slut för mig det är bara så det är
Det är slut med att ljuga om att jag inte är kär
(Åtminstone för mig själv men jag tror faktiskt för dig med
Men jag väntar någon månad, bara vänta och se)




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen