Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutidens stora bristsjukdom

Nutidens stora bristsjukdom

är bristen på att ge och få  beröm

Men även övrig brist på feed-back

är en stor bristvara i samhället




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-02 13:00



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har så rärtt Valter .
Jag,. . jag. . jag . .
jaha. . ska man fråga sin vän:
Hur mår du ?
Jag ville bara berätta att vi köpt en Ny Båt som går som en raket .
Just ja, frugan min vann en Miljon oxå!!
hahhah. . det är så man kan skratta på sig!!
2016-07-03

  Ingrid Trolle
Så rätt! Vi är alldeles för
upptagna av egen framgång
och självförverkligande som
det så vackert heter. Jag vet
inte vad man menar med det.
Självupptagenhet täcker väl
närmast betydelsen.
Mycket bra påpekande!
Vi behöver mycket mer välvilja
2016-07-02

    Sefarge VIP
Livet är en Tävling.
Allt till vinnaren!
Betänkelsefullt
Skriftat!!

2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP