Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar din närvaro



Ser ditt fina leende framför mig
Hör din härliga stämma i mina öron
Känner dina händer på min kropp

Ljuva minnen som har etsat sig fast

Älskar att ha dig nära
Älskar att få bli ett med dig
Älskar att få känna ett välbehag

Det som jag bara känner med dig

Dina läppar mot mina
Din passion som jag älskar
Din kärlek som du ger mig

Förstår inte att du är min

Du som är så underbar
Du som jag älskar så hårt
Du som jag vill dö med

Förlora dig med mig
jag önskar inget annat

Förlora dig med mig så
skapar vi en ny värld tillsammans







Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 673 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-07-03 00:34



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Passionerat skrivet om kärlek och åtrå men som inte fått sin fullbordan utan uttryck mer en vädjan om att det ska leda till ett parförhållande.
2016-07-05

  Lars E Jönsson
Du har en förmåga att beskriva känslor i ord. Fullständigt lysande skrivit.
2016-07-05

    ej medlem längre
Fin text
2016-07-04

  Nils-Robert
En underbar dikt om passion och livet.
2016-07-03

  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa