Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN



Kärleken är som en drog
man får aldrig nog av den
,
Kärleken ska man vårda
som om det vore ett barn

Kärleken kan vara lika
skör som stark

kärleken måste man våga
tro på igen

Kärleken är störst i livet
den kan vara för evigt




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-03 00:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och fint skrivet!
2016-07-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen