Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogreppbart

Var och en lever

på sin egen molntapp

av drömmar

Det är orealistiskt

att tro att någon kan dela

denna molntapp

som är för lite greppbar

för att kunna delas

av någon annan




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 09:28



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vadå , ska man dela med sig,. . ??
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP