Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I villande skogen ...

I Almedalen

vallas valboskapen

och blir ledda och förledda

av våra demagoger

som talar

både i skägget

och i lösskägget




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP