Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda

Ljudet av dina andetag
är det enda som jag hör,
och huden på din varma kropp
är det enda som vid mig rör.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-07-03 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå