Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod

Kommer jag våga
utmana mig själv
ta alla chanser
att bli lycklig




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 438 gånger
Publicerad 2018-02-08 12:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det bestämmer man nog själv...men man ångrar sig nog om man inte försöker...
2018-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Öankar dig allt gott!
2018-02-09

  ULJO
Allt ligger i din inneboende kraft och styrka. Älska dig själv så går all bra. Lita på dig så löser sig allt.
2018-02-08

  Nils-Robert
Ja, det gör du!
2018-02-08

  Quasimodo
Sant här, det krävs mod för att ge sig möjligheten till lycka!
2018-02-08

  Carl-Johan Bachofner
Höga förväntningar. Jag tänker att lyckan är kort och ett nyckfullt mål som kommer och går.
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP