Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samborombon

Vi sjunger tillsammans i fikarummet
M och jag
vi sjunger Samborombon
du för att det är sången om ditt hemland
och du spelar gitarr till
jag för att det är en barndomssång jag älskar
jag kan alla verserna
min mor lärde mig en gång

publiken är inte begeistrad
mina toner inte helt de rätta
gitarren skorrar, gammal och ostämd
men vi sjunger och skrattar
och roar oss själva

tänk att jag fick lära känna dig
mannen från Pampas
du lärde mig mycket
om landet och stolthet
om sorg och längtan
men mest om människors sårbarhet.




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-04 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP