Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Emigranten https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1879660


Emigranten, ett år senare

 

 

 

avskedet tyngde,

som om detta var slutet

kärvt att skiljas så

 

om några dagar

firas sjutti års vänskap

i skilda länder

 

 

WhatsApp slår en bro

mellan de två, för döden

drog sig tillbaka

 

(4.7.2016)

 

 

 

 

2016-07-04 13:05

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-04 12:38



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Luftbroar över allt som kan hindra..

Stark vänskap slutar aldrig med förhinder!

Så vackert skaldat om en lång"väga" relation..Underbart<3
2016-07-13

    ej medlem längre
Levande vänskap klarar hinder
2016-07-09

  Maj-Lis VIP
Fin kontakt...och så länge
2016-07-05

  Kozo
När vördnaden inför vår tid här blir påtaglig.
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP