Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
balkongupplevelse


Ögonblicksbild

Solstrimman kliver in i mitt hår med varma fötter
hettan känns i kinderna
solskyddsmedlet blänker på mina armar
bestämt är det kråkor som kraxar
ser ulliga bulliga moln
tomatplantan ger ifrån sig en behaglig doft
gnuggar ett blad mellan fingrarna
nu är det gott att leva





Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-07-04 17:38



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
En mycket levande text!
Man är med i den - slutet är såå bra!
2016-11-25

    ej medlem längre
balkonger kan vara trevliga ställen att spåna på och texten här antyder ju just det - fint - Tack!
2016-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att njuta av det som är runtomkring!
2016-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Tycker spontant och intuitivt om denna dikt.
Inte minst avslutningen.

Men det är betydelsefullt att accentuera förmågan att kunna glädja sig över det bästa i livet - det som är gratis. Detta mitt i en tid av materialism.
2016-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP