Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan är en drivkraft






Börjar bli gammal
men än finns det tid att längta

söka nya upplevelser
nya tankar

trampa upp nya stigar
prova de som andra gått

att längta är att leva med öppna sinnen
vilja något mer än det som är

börjar bli gammal
men än finns det tid att längta




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-07-05 09:33



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ständiga längtan..svider ibland..men är ju också så livsbejakande.. Att inte längta vore tomt..
2016-07-16

  Karina"Kia"
Ung i sinnet och åldern är bara en siffra
*Tummen upp*
2016-07-11

  lila fjäderblomman VIP
Positiv och härlig text! Längtan gör själen gravid :)
2016-07-06

  Eva Helene VIP
Så fint! Precis så tänker jag också och instämmer alltså tillfullo!
2016-07-06

  H.C.B
*ler*
2016-07-06

  StinaJ VIP
Längtan är som livet självt. Spännande och omvälvande. Man slutar att längta fast man blir gammal, inuti kroppen är man fortfarande ung och full med drömmar.
2016-07-06

  överlevaren VIP
Man blir aldrig för gammal att längta och det är levande i sig!
2016-07-05

  H.C.B
åh fint skrivet.
2016-07-05

  Gunnel Eriksson VIP
Fin sammanfattning om att bli gammal,
svårt att leva upp till.
2016-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, än finns det tid...tack för uppmuntran...
2016-07-05

  Blomma-Stjärna VIP
längtan är en drivkraft var man än står på "årstrappan"
- dock finner jag själv, att jag som äldre inte längtar alltför långt utanför min bekvämlighetszon - tråkigt?
NEJ - SKÖNT!
2016-07-05

    ej medlem längre
jag själv längtar efter himmelriket alltsedan jag i februari 1994 först läste markusevangeliet.
2016-07-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är aldrig för sent! Livet har mycket att bjuda även på ålderns höst. Mycket bra skriver du om detta.
2016-07-05

    Dan Myrbeck
Tänkvärt. Bra.

De som inte längtar,
längtar nog efter att
längta...

Att leva är
att längta.
2016-07-05

  Rise Little One
Längtan skall alltid finnas där oavsett hur gammal man än är... En text att ta till sig...
2016-07-05

  Valter Örn VIP
Igenkännande tankar. Mycket bra formulerade i varje versrad.
2016-07-05

  Marianne Räf
Dikt, - vibrerande av Längtan..
2016-07-05

    ej medlem längre
Så Du skriver så fint om ålderdomen att ta vara på livets glädjeämnen.
Mvh annokas
2016-07-05

    Thalia
Håller med -att längta är att leva:)
2016-07-05

  Niliboy
Nya vägar å stigare, något nytt måste bara hända, detta är mitt öde!
2016-07-05

    ej medlem längre
Du är en förebild och dina texter en karta på livets stig. Tack för allt du ger oss.
2016-07-05

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2016-07-05

  Öknens Ros VIP
Längtan finns där alltid, även när man börjar bli till åren kommen.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP