Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor blir mer och mer impulsstyrda

Sedan tidigare har vissa personer tävlat

i att ha sex  ombord på flygplan

för att bli medlemmar

i tiotusenmetersklubben

Nu har idén spridit sig

till att ha sex i form av våldtäkt

i folksamlingen på en musikfestival utomhus

Vilket flashigt namn ska man nu hitta på

för den klubben ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-05 14:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Gör vad Du vill"
Bara det är i Guds namn"
Samt instämmer med
G-falk.
:)
2016-07-06

  StinaJ VIP
Tänk om man slapp läsa om sådana här saker och vi människor är goda mot varandra. Usch det är hemskt så mycket som händer nu. Känns så hopplöst att kvinnor inte längre kan vara trygga i en folkhop eller var hon befinner sig och tanken infinner sig, varför bryr sig ingen. Det är fruktansvärt.
2016-07-06

    ej medlem längre
ja, det är en helsnurrig värld! Tack!
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP