Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passage







du är heroin och gåslever
vad trodde jag
att du skulle vara för mig




Fri vers av tildam
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-05 19:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snygg passage.
2016-08-27

    ej medlem längre
Bravo!
2016-08-22

  Robin V
Kort briljans!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam