Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

När mina tårar fylls av tårar

tänker jag på dig

du min goa vän

som finns där för mig



Du ger styrka när svagheten bränner

du skänker lugn när stormen biter

Du ger tröst när mörkret omringar

du skänker glädje när sorgen föds



Du ger mitt liv mening

du är min regnbåge, den som ger mitt liv färg




Fri vers av Cajsa
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 22:40



Bookmark and Share


  Päronsplitt
Sån härlig kärleksförklaring till en betydelsefull vän. Texten är så levande och man känner verkligen hur djupt och innerligt du känner. Vackert.
2016-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg