Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Enklare jobb" ska bryta "utanförskapet".


"Murbräckan"

Alla de borgerliga partierna

använder en gemensam "murbräcka"

för att neutralisera sina politiska motståndare

De ger sken av att det är de som ska bryta

det så kallade utanförskapet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 11:16



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Utanförskap, detta missbrukade ord, som alla politiker tjatar om. Alla människor har ett eget ansvar också. Det verkar man glömma.
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP