Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använder min tid på bästa sätt







Slösar inte bort min tid
med att hata
dom som inte gillar mig


har fullt upp
med att älska
dom som gör det




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-07-06 11:15



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så rätt tänkt. Det tar stjäl bara energi ifrån en att gå omrking och ta åt sig av andra människors dumhet.
2016-07-12

  Lars Hedlin
JA just så....bra
2016-07-11

  Karina"Kia"
Härliga tre sista raderna..kanonbra

Energitjyvar vill ingen ha..hålla bort dom långt ifrån än...

Klokord och mitt i prick!
2016-07-11

  louisegirl
Så bra tänkt <3
Fint ordat!
2016-07-07

    Dan Myrbeck
Verkar klokt!
2016-07-07

  Anya VIP
Mycket bra! Jaa varför slösa energi på onödiga saker?
2016-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
att välja att älska - ja, det ger en fullt upp!
2016-07-06

  lila fjäderblomman VIP
Låter bra och klokt! Bättre att fokusera på att förmera kärlek.
2016-07-06

  Öknens Ros VIP
Tiden är för dyrbar för att ödas på hat, det finns alltför många som bär hat i sitt hjärta.
2016-07-06

  aol
Klokt sant skaldat,
2016-07-06

  Rise Little One
Tycker om alla dina kloka texter, alltid!
2016-07-06

  Marianne Räf
Rår inte för det, men i mitt hjärta
finns det både kärlek och hat....
2016-07-06

  Nils-Robert
Du sljuter mitt i prick. Kram
2016-07-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Som alltid, klokord från dig, du fina kvinna!
2016-07-06

    ej medlem längre
Vilken klok och sund inställning till livet!
2016-07-06

  Eva Helene VIP
Mycket väl använd energi och kloka ord!
2016-07-06

  M.Eta
Klokt, bättre att ägna tid åt de som förtjänar det!
2016-07-06

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt och bra formulerat.
Heja Marita!
2016-07-06

  överlevaren VIP
Helt rätt, bra!
2016-07-06

  Niliboy
Ja, tron är viktigast inte vårt hat. Älska din nästa som dig själv, står det ju skrivet!
2016-07-06

    ej medlem längre
kloka ord!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP