Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i sin renaste form ...

 

 

från nyfödd gryning

till drömlik skymning

är känslan nära hjärtat

ingen barriär kan hindra

vi kryddar vårt liv med saknad

och fyller längtan på distans

vi är två vattendroppar

som jublar vid regn

och jag ler

för du är anledningen

 

 





 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 457 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-07-06 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Glädje i orden....
2016-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
..."för du är anledningen"...det är kärlek det...ljuvligt...
2016-07-09

  Fem hjärtan VIP
Underbar och äkta kärlek ..så fint skrivet!
2016-07-09

  Rozsi.kovacs

vilken uppfriskande text ger glädje
2016-07-08

    Dan Myrbeck
Riktigt fin - toppen! Har äkta känsla och vackra ord.
2016-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om den sanna kärleken!
2016-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin metafor om regnets droppar, som faller tillsammans, för kärlekens skull.
2016-07-07

  Karina"Kia"
I en skur av regn ni träffas snart igen.. Längtanslängtan ich ett skyfall av det vackra du bland blöta droppar här lägger ut.....

Sommarhit regn i småkärleksvackra droppar du ger <3
2016-07-07

  Angel of love
Så ömt och fint.
2016-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
ingen barriär kan hindra
två vattendroppar som jublar vid regn!
2016-07-06

  Quasimodo
Så nära i alla tidens skiftningar, inga hinder eller avstånd stoppar saknaden eller längtan och dropparna faller samman i ett leende.
2016-07-06

  H.C.B
läs min https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1981505

2016-07-06

  H.C.B
ring mig! i droppar av jag och nej i ett hav av kanske. Så snyggt gazmmal ;)
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One