Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett stjärnfall mot mörk himmel


Landskapet är inte vackert längre, färgerna är blekare och ljuset är kidnappat av människor som blundade redan när de var barn.

Det gör ont att famla omkring med de sista lyktorna och beskriva konstverket fantasin handlar om.

Haven är djupa, ändå har många försökt gå på vatten. Kanske gjorde du, kanske gjorde jag det i sömnen.

Konsten att prata om drömmar är som att tända tändstickan i storm och tankar om dagen, då nätter tränger ner oss mot varandra.

____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-06 17:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Varför denna dysterhet. Jag kan se massor av ljus. Både inom mig och utomhus. Det går inte sluta hoppas och tro, då dör man. Människan är en fantastisk varelse som kommer att överleva.
2016-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuset, det vi behöver och lever för, har förbytts i mörker. Törs man tro på en framtid? Tankar klär du i fin prosa.
2016-07-07

    Thalia
Djupgående- ljuset är verkligen kidnappat av människor
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP