Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning i ett sköte





Begrav dig
djupt därinne
där fukt och mörker råder

Håll en ceremoni
som om det vore
det sista du någonsin gör

Sjung ut med vätska
beblanda den med fukten
och låt oss komma tillsammans






Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 427 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-06 19:44



Bookmark and Share


  Zandor
lockande...
2016-08-08

  Lars E Jönsson
Vilken härlig begravning.
2016-07-07

  M:tin
Sensuell!!!!!!
2016-07-06
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa