Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VÅGAR DU LEVA ÄR DÖDEN mindre Fasansfull


FLY MED MIG, RAKT IN I LIVET


















allt som flödar
fram tills nu

jag vet inte
vad som är

fram tills nu
var är du

tillsammans
VI

börjar ett liv om
bortom fruktan

bär inga frukter
fram tills nu

det är bara du
tomma yta

ett ljus
en tavla

något enkelt
du bär med dig

lämna det som ruttnar
det andra är liv

flykt över taggtråden
ett vittne till allt här

mogna frukter o bär
ge mig liv

låt mig se mysteriet
känna kärlekens nerv

fly med mig rakt
in i livet.




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén