Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

140 km/h

Du är konst för mig
och alla vet att ingen älskar konst mer än jag
Men jag gråter inombords
när du säger att du saknar att knarka
Snälla, jag vill inte att du ska knarka
(utan mig)

I baksätet i en taxi på väg till en annan stad,
så sent på natten att det nästan är tidigt,
flätas våra fingrar ihop
och vi pratar som att det inte gått någon tid

Jag är rädd för att släppa blicken från dig
för då har du farit långt bort igen

Vi kan bara existera i 140 kilometer timmen




Fri vers av artaug
Läst 589 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-06 22:36



Bookmark and Share


  Robin V
Så jäkla fint! Fortsätt skriv!!!
2016-07-08

    ej medlem längre
Snälla, jag vill inte att du ska knarka (utan mig)

wow. på hela texten
2016-07-08

  Flisan
Så jäkla mycket känsla att mitt hjärta slår fortare när jag läser. Punkt! <3
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug