Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kraften segrar..


Naturupplevelse



Slumrande vulkan

en sovande jätte

öppen, aldrig sinande källa

har jag väckt.


En dröm om alltet

jag hann, jag fann

lavan vacker och varm

jag nu slukar


Vi tillsammans

en katastrof

påhejad

av naturens krafter



en spricka i den stadiga marken


växer växer växer



Kaskader av kärlek

sprungen ur trånga källor

lustens rustning är kastad


Solens upp och nedgång

inte uppfattad, inte sedd

en ständig glödgad måltid serverad

Vi äter glupskt av dignande bord

mätta

slumrar tills nästa utbrott


lugn









Fri vers av chrissie
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-07 09:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt närvarande och levandes
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie