Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre rader om Döden

nu har Döden lämnat mig ifred en lång tid
jag är inte så dum så jag tror att han glömt mig
han siktar bara noga




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-07 11:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-) härligt, inte döden alltså, men Din text, Måna! Tranströmer skrev nåt om en kostym som sys i det tysta, du får här till det med hjälp av kraftigare saker... Klart jag gillar! Tack förresten!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger