Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något du borde veta (2016)


När vi faller inåt
och våra händer känns tomma
det är just då
jag står där och väntar

vi är sanna empater...
inget vi kan springa ifrån
men vi kan vårda våra hjärtan
och skapa en sprängande kraft..




Fri vers av Järnkatten
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-07 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten