Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

......

Kartonger täcker.
Mat har intagits.
Program har lyssnats.
Om hur barnen har det, undras.
En kyrka ska fotograferas.
En man ska komma hem.
Mer mat ska intas.
Åtta dagar kvar.




Prosa av Sinde
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-07 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sinde