Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demagoger

För mycket och för litet

i politikers mun

skämmer allt

Ebba Busch Thor och Annie Lööf

har lagt sig till med

en sorts retorik

anpassad till småbarn

Oavsett deras budskap

hindras deras budskap

att nå fram

då vuxna arbetande

som skattebetalare

inte vill bli behandlade

som små barn




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-07 13:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Håller med!
"Statarnas Barnbarns barn
Håller låda! Har blivit fiiina!
Och "Anglofiler" med titlar.
Och Tv-serie tänkande
retorik i bagaget...
Tack.Valter!
:)
2016-07-07

    ej medlem längre
precis!
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP