Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råd till en ledande politiker

En affekterad ton

och ett evigt hackande

på motståndare

går inte hem

 

hos en tänkande väljare




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-07 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra råd, det förvånar storligen att de inte begriper detta, men så är de (politikerna) ju bara glassförsäljare, knappt det ibland.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP