Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa sitt öde

Ett liv i orättvisa

kan göras rättvist

om man gör sitt bästa

för att göra ett omtag

av något slag

för att förändra

sitt öde




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-07 21:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Uj.uj.!
"Faller i farstun
För denna apelsinklyfta"
Från visdomsträdet.
:)
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP