Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korthus

Det här är inget med socker
Inte heller något med saknad eller ånger
Bara ett tvivel från hjärtat
Om det slitna uttrycket "Det ordnar sig"

Det här är ingen väntan sittandes i trappan
Inte heller något om utsikter eller besinning
Bara en strålkastarljus insikt
Om det slitna uttrycket "Brända broar"

Det här är ingen månskenssonat
Inte heller något med tålamod eller spel
Bara en påträngande viskning
Om det slitna uttrycket "Köra fast i gamla spår"




Bunden vers av Arvast
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-08 02:08



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Ärligt och bra skriven blir denna betydelsefull för mig.
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast