Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtta minuter i fyra...


Gryning

 

Drar med tungan/ saltstänk

skrattet när

fåglarna lyfter/ mörkret/ från din panna

som kvitter/ mot din hud/ sakta

in

gryningen i/ din blick

vindens  andedräkt. In.

Fnittrar fingertoppar/ längs orden

möter din/ mjuka puls/ slag av tid

Följer/ omsluter

spetsen/ mot ditt skratt

rösten

viskar

.

.

.

.

Nu.

 

 

 

En talgoxe.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 486 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-08 04:32



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Nu ikväll när jag läser om denna känner jag att jag är är där på något sätt, smaken av din strand som jag har sett lite i alla fall. Förlåt flummighet, men jag kände så.
2016-07-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner i gryningens ljus.
2016-07-08

    ej medlem längre
och tummarna som saknas
ute på andra kullar, förstås +
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo