Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitting Bull

Den som förblir Sitting Dull

blir aldrig vig som Sitting Bull




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-08 14:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Just så!
2016-07-08

    ej medlem längre
:)))
2016-07-08

    Sefarge VIP
Ugh.ugh!
Stor Hövding
"Hava myror i byxan"
Orka hjälpa så mycket
Han vill!
Liten Hövding
"sitta mycket still
Hava stor mage
Inte orka mycket till"
:)
2016-07-08

  tidsliv
Snärtig!
2016-07-08

  Minkki VIP
uppskattar humorn
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP