Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dedikat

Jag ler, för att det är i naturen jag hör hemma. Jag märker det ofta, här på poeter, att de texter, som generellt sett gillas mest, är dem, där jag reflekterar naturen. Men naturen, är nyckfull, inte alltid beständig, förrän man beskriver den på papper.

Och Stig Wikman, naturens gesäll!
Jag tycker om honom, de är ytterst privata, men han delar de känslor, som jag tror, att alla människor, skulle behöva känna!




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-07-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim