Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swexit


Vi tyckte
de tryckte

Exit

Brake it
or
take it

We will
Make it

Swexit




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Vici
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-08 21:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Heja Swexit
ut ur EU
diktator
väldet!
2016-07-09

  Regular
Ja, jag har fortfarande inte kommit på varför vi skulle med på det tåget.

https://secure.avaaz.org/en/petition/Sveriges_regering_Folkomrostning_om_fortsatt_medlemsskap_i_EU/?pv=1
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici